LEzingen van Willem Philipsen

Een inspirerend verhaal over het vinden van je kracht

Toen Willem zijn passie voor muziek en de gitaar ontdekte wist hij direct wat hij wilde. Vol ambitie en passie wist hij als gitarist voor Postman, Soulvation en Anouk zijn droom te verwezenlijken op de grootste podia in Nederland. Dezelfde energie, motivatie en passie wist Willem te hervinden als spreker.

lezingen van Willem Philipsen

Vind zingeving en creëer nieuwe kansen

Stel je voor. Op 23-jarige leeftijd bereik je je droom om een succesvol gitarist te worden in de Nederlandse muziekscene en dan slaat het noodlot toe. Een herseninfarct waarbij je gedeeltelijk verlamd raakt. Je leven veranderd van de ene op de andere dag, wat doe je? Je creëert nieuwe kansen, zet je in voor doelen die je nauw aan het hart liggen en deelt je inspirerende verhaal van televisie tot Lowlands en de Zwarte Cross.  

lezingen

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslagen en uitdagingen die het leven op de kop zetten. Hoe vindt je jezelf opnieuw uit? Willem inspireert en motiveert ieder om tegenslagen te veranderen in mogelijkheden.

LEZINGEN VAN Willem Philipsen

Intrigerend. Inspirerend. Motiverend.

Ondertussen is zijn inspirerende verhaal door vele mensen enthousiast ontvangen. Meerdere keren was Willem Philipsen op televisie te zien zoals bij KRO De Wandeling, Recht Uit Het Hart, EenVandaag: De Optimist en De Wereld Draait Door.

Daarnaast heeft hij ook bekende podia herontdekt tijdens zijn lezingen op onder andere Lowlands en de Zwarte Cross. Tijdens lezingen bij Nike, TEDxRotterdam, de Hersenstichting en Het Fitte Brein was Willem zijn inspirerende verhaal enthousiast ontvangen.

lezingen

Buiten lezingen zet Willem zich actief in voor maatschappelijke doelen. Als ambassadeur van de Hersenstichting en de Edwin van Der Sar Foundation weet hij mensen dagelijks te inspireren en motiveren.

Boek van Willem Philipsen

Met de stroom mee - Hoe ik als topmuzikant een herseninfarct overleefde, en een betere versie van mezelf werd

In mei 2007 was Willem 23 jaar oud en hard op weg naar de top van de Nederlandse muziekscene. Hij werkte als gitarist voor onder andere Postmen, Soulvation en met Anouk en stond samen met hen op de grootste festivals als Lowlands en Parkpop. Maar aan dit leventje als rockster kwam abrupt een einde toen hij werd getroffen door een herseninfarct. Als gevolg daarvan raakte Willem voor de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd en kwam zijn carrière als gitarist tot stilstand. In één klap waren zijn leven zoals hij dat kende, zijn grote passie, zijn inkomen, zijn toekomst, verleden tijd.

Nu, veertien jaar later, is Willem begonnen aan een missie. Hij wil anderen, jong en oud, laten zien dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Zijn herstelproces kostte tijd en inspanning maar heeft hem veel geleerd over vriendschap, vertrouwen en zijn eigen vermogen tot aanpassing. Inmiddels staat zijn leven weer volledig in het teken van muziek en werkt hij als succesvol producer. Daarnaast heeft hij ook andere talenten en kanten bij zichzelf ontdekt. Hij is gelukkig met deze Willem versie 2.0.

Willem Philipsen

Neem contact op met Willem Philipsen

Inspirerende lezingen over omgaan met tegenslag. Neem contact op met Willem Philipsen en informeer vrijblijvend voor uw evenement, bedrijf of organisatie.