Vind zingeving en creëer nieuwe kansen

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslagen en uitdagingen die het leven op de kop zetten. Hoe vindt je jezelf opnieuw uit? Willem inspireert en motiveert ieder om tegenslagen te veranderen in mogelijkheden.

Een inspirerend verhaal over het vinden van je kracht

Stel je voor. Op 23-jarige leeftijd bereik je je droom om een succesvol gitarist te worden in de Nederlandse muziekscene en dan slaat het noodlot toe. Een herseninfarct waarbij je gedeeltelijk verlamd raakt. Je leven veranderd van de ene op de andere dag, wat doe je? Je creëert nieuwe kansen, zet je in voor doelen die je nauw aan het hart liggen en deelt je inspirerende verhaal van televisie tot Lowlands en de Zwarte Cross. 

Toen Willem zijn passie voor muziek en de gitaar ontdekte wist hij direct wat hij wilde. Vol ambitie en passie wist hij als gitarist voor Postman, Soulvation en Anouk zijn droom te verwezenlijken op de grootste podia in Nederland. Dezelfde energie, motivatie en passie wist Willem te hervinden als spreker.


Het vinden van positivisme in tegenslagen is de rode draad in Willem zijn lezingen die lovend zijn ontvangen door ieder publiek. Hij weet mensen te intrigeren met de levenslust en humor die hij in zijn tegenslag wist te vinden. Het leven eindigt niet, maar biedt nieuwe ambities en mogelijkheden die voor het grijpen liggen.

Er zijn veel dingen in ieder leven waar we helaas geen controle over hebben in zowel ons persoonlijke als professionele leven. Willem weet een nieuw, positief en inspirerend perspectief te delen. Onder andere Nike, TedxRotterdam, de Hersenstichting en het Fitte Brein waren lovend over zijn unieke lezingen. 


Als ambassadeur van de Hersenstichting en de Edwin van Der Sar Foundation weet spreker Willem Philipsen mensen dagelijks te inspireren en motiveren. In het boek ‘Singing in the brain’ van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder werd zijn unieke verhaal ook opgenomen.  

Lezingen met positiviteit

Met Willem zijn enorme gevoel voor humor, doorzettingsvermogen, en liefde voor het leven wordt het publiek meegenomen en geïnspireerd.


Zijn lezingen weten dit positieve en motiverende gevoel over te brengen aan ieder publiek. Het doel? Ieders wereld groter en rijker te maken.

Redenen om Willem te boeken

Als spreker heeft Willem Philipsen succesvolle lezingen gegeven tijdens onder andere Lowlands, de Zwarte Cross, bij Nike en evenementen zoals TEDxRotterdam. Zijn lezingen passen ook bij uw bedrijf, school, evenement of organisatie.

Uitdagend

Lezingen die je aan het denken zetten en een nieuw perspectief stimuleren.

Motiverend

Een verhaal vol ambitie, hoop en mogelijkheden na tegenslag.

Inspirerend

Elke lezing zit vol humor, energie en laat een indruk achter op het publiek.

Lovend ontvangen

Samen met zijn ervaring weet Willem altijd een positief beoordeelde lezing te geven.

Review

Wanneer ik aan Willem denk, dan denk ik aan energie, inspiratie, optimisme, levenslust en doorzettingsvermogen. Toen hij voor het eerst zijn verhaal deed in De Wandeling van de KRO, ontroerde hij me met zijn humor en levenslust. Vandaag raakt hij mij nog steeds omdat ik zie hoeveel sterker hij is geworden in de afgelopen jaren. Je kan niet voorbij aan zijn verhaal van ambitie, hoop en mogelijkheden. Je kan niet voorbij aan zijn sprankelende en wijze persoonlijkheid. Iedere keer wanneer hij zijn verhaal vertelt is de zaal stil; van ongeloof, uit bewondering en stiekem ook van schaamte…. Hij herinnert ons er op een charmante en diepgaande manier aan, dat er altijd mogelijkheden zijn, als je maar in jezelf gelooft. Willem is mijn inspiratie!

Rohany Amat, voormalig COO RMC/bestuurslid Students Moving Forward.

BOEKEN & CONTACT

Boek Willem Philipsen vandaag nog