Over Willem

Vanaf de eerste dag dat Willem Philipsen een instrument in zijn handen had wist hij wat hij later wou worden. Zijn passie en ambitie brachten hem naar de grootste Nederlandse podia. Een herseninfarct gooide roet in het eten, maar hield Willem niet tegen om minder actief te worden.

Vindt je kracht en creëer nieuwe kansen

Ondanks dat Willem voor de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd is, is hij er niet minder actief op geworden. Willem ontdekte een nieuw positivisme vol humor en energie waarmee hij nieuwe kansen wist te creëren. Nu zet hij deze kracht en motivatie in om dagelijks mensen te inspireren en in te laten zien dat beperkingen en tegenslagen je niet definiëren. Op de podia waar hij eerst te vinden was met een gitaar in zijn handen deelt hij nu zijn inspirerende verhaal dat ieder publiek weet te raken.

Intrigerend. Inspirerend. Motiverend.

Ondertussen is zijn inspirerende verhaal door vele mensen enthousiast ontvangen. Meerdere keren was Willem Philipsen op televisie te zien zoals bij KRO De Wandeling, Recht Uit Het Hart, EenVandaag: De Optimist en De Wereld Draait Door.


Daarnaast heeft hij ook bekende podia herontdekt tijdens zijn lezingen op onder andere Lowlands en de Zwarte Cross. Tijdens lezingen bij Nike, TEDxRotterdam, de Hersenstichting en Het Fitte Brein was Willem zijn inspirerende verhaal enthousiast ontvangen.


Buiten lezingen zet Willem zich actief in voor maatschappelijke doelen. Als ambassadeur van de Hersenstichting en de Edwin van Der Sar Foundation weet hij mensen dagelijks te inspireren en motiveren.

Wanneer ik aan Willem denk, dan denk ik aan energie, inspiratie, optimisme, levenslust en doorzettingsvermogen. Toen hij voor het eerst zijn verhaal deed in De Wandeling van de KRO, ontroerde hij me met zijn humor en levenslust.


Hij herinnert ons er op een charmante en diepgaande manier aan, dat er altijd mogelijkheden zijn, als je maar in jezelf gelooft. Willem is mijn inspiratie!

BOEKEN & CONTACT

Boek Willem Philipsen vandaag nog